Kuukauden nappisuoritus

Nimi

Lapset ja lapsiperheet-moniammatillinen tiimi, jonka palveluiden kohderyhmänä ovat erityispalveluiden tarpeessa olevat lapset ja lapsiperheet. Kyseessä on 3.9.2018 alkanut Kansaeläkelaitoksen kokeilu, jonka tavoitteena on parantaa palveluiden oikea-aikaisuutta ja tarjota erinomainen asiakaskokemus Kerralla kuntoon-periaatteella.

Tehtävä

Edistää lapsiperheiden hyvinvointia moniammatillisen etuustyön avulla.

Organisaatio ja kunta, jossa työskentelet

Kansaneläkelaitos, Turun toimitalo

Mikä on hyvän asiakaspalveluasenteesi salaisuus?

Aito halu auttaa asiakasta ja asiakaslähtöinen ajattelu on työmme perusarvo. Autamme perhettä siten, että asiat tulevat kerralla kuntoon ja löydetään perheen kannalta paras ratkaisu. Tiimimme laaja osaaminen mahdollistaa asiakkaan kokonaisvaltaisen palvelun ja tuen antamisen kaikissa elämäntilanteissa.

Jos sinulla olisi taikasauva, minkä ihmeen tekisit lapsiperheiden palveluissa?

Takaisimme riittävän toimeentulon kaikille ja yksinkertaistaisimme sosiaaliturvajärjestelmää. Samalla taikasauvan heilautuksella poistaisimme esteet viranomaisten väliseltä yhteistyöltä ja tiedonkululta.

Mitä ajattelet Pyydä apua -napista?

Todella hieno matalankynnyksen apuväline perheille! Napin kautta asiakas saa apua oikealta viranomaiselta ilman, että hänen tulee itse tietää, kehen olla yhteydessä.

Kuukauden Pyydä Apua! -nappisuoritus

Kuukauden nappisuoritus -blogisarjassa palkitsemme Papukaijamerkillä kuukauden Pyydä apua -nappisuorituksen. Kunniamaininnan saa lapsi- ja perhepalveluissa työskentelevä ammattilainen, joka on osoittanut erityisen toimivaa Lupa auttaa! -asennetta Pyydä apua -nappiin liittyvässä yhteistyössä. Valinnan tekee Pyydä apua -nappitiimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Haku

Arkisto