Haemme asiantuntijoita Osaamis- ja tukikeskukseen liittyviin tehtäviin

Valtakunnallinen työrukkanen
Länsi-Suomi nimeää kolme ehdokasta valtakunnalliseen työrukkaseen, jonka tehtävänä on toimia linkkinä valtakunnallisen ja yhteistoiminta-alueiden OT-keskussuunnittelun välillä. Työrukkanen on tiiviisti mukana suunnittelemassa valtakunnallisia OT-keskuksiin liittyviä tapaamisia.

Valtakunnalliseen työrukkaseen voi hakea ottamalla yhteyttä muutosagentti Mikko Hulkkoseen (mikko.hulkkonen@raisio.fi). Kerrothan viestissä lyhyesti itsestäsi ja miksi haluat mukaan valtakunnalliseen työrukkaseen. Työrukkaseen voi hakea 23.6.2017 saakka.

Länsi-Suomen OT-keskussuunnittelun johtoryhmä
Länsi-Suomen OT-keskuksen johtoryhmään haetaan innostuneita ja työskentelyyn sitoutuneita oman alansa vankkoja asiantuntijoita. Johtoryhmään toivotaan jäseniä terveydenhuollosta, sosiaalihuollosta, sivistystoimesta, järjestöistä ja korkeakouluista. Johtoryhmän tehtävänä on vastata OT-keskuksen suunnittelun etenemisestä Länsi-Suomen alueella. Johtoryhmän tehtävänä on suunnitella, miten OT-keskuksen kehittämistyö tullaan Länsi-Suomessa organisoimaan. Lisäksi johtoryhmä valmistelee sisältöjä Länsi-Suomen alueella pidettäviin OT-keskustapaamisiin.

Hae johtoryhmään oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/D1E6F4679D345B65.par

Lisätietoja antaa hakeagentti Anniina Kaittila, sposti: etunimi.sukunimi@raisio.fi. Johtoryhmän jäseneksi voi hakea 10.7.2017 saakka.

Lisätietoa OT-keskuksista: http://www.julkari.fi/handle/10024/134652 (osaamis- ja tukikeskuksia käsitellään sivuilla 98 – 120).