Lastensuojelun sosiaalityön mentoriryhmät

Mentoriryhmä lastensuojelun uusille sosiaalityöntekijöille

Uuteen työhön perehdyttäminen ei aina tunnu riittävältä uuden vaativan työn hallitsemiseksi. Uutena työntekijänä saatat nähdä kehittämiskohteita, joiden eteenpäinviemiseen olisi hyvä saada tukea. Etenkin pienellä paikkakunnalla työ on yksinäistä.

Mentoriryhmä tarjoaa vertaistukea ja kehittämisvalmennusta ryhmämuotoisena valmennuksena, joka toteutetaan joustavasti sekä lähitapaamisina, että verkossa. Yhteensä 15 tunnin verran jäsentynyttä tukea, peilausta ja ideoita perustuen systeemisen lastensuojelutyön malliin.

Valmentajina toimivat johtava sosiaalityöntekijä Hannele Elo-Kuru ja työnohjaaja (koulutuksessa) Reima Orvasto.

Mentoriryhmä lastensuojelun esimiehille ja tiiminvetäjille

Valmennusryhmän teemoina ovat systeeminen lastensuojelumalli, vastuu toimialueen kehittämisestä, taloudesta ja/tai henkilöstöjohtamisesta. Ryhmässä saat vertaistukea, tietoa, peilausta ja ideoita sosiaalityön, prosessikonsultaation ja kehittämisen kentältä.

Ryhmän valmentajina toimivat vastaava sosiaalityöntekijä Marja-Leena Borgman sekä sosiaalityöntekijä ja työnohjaaja Pekka Kuru.

Hakeutuminen

Ryhmät alkavat helmikuussa 2018, yhteensä kuusi kertaa á 2,5 tuntia.

Ilmoita halukkuutesi Lastensuojelun mentoriryhmä -palveluun 15.2.2018 22.2.2018 mennessä  täyttämällä lomake osoitteessa
bit.ly/mentoriryhma.

Valitsemme ryhmään kuusi jäsentä hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Palvelu on kunnille maksuton.

Lisätietoja:
Hankesihteeri Reima Orvasto
040 556 6175
reima.orvasto@raisio.fi