Palveluasenteen BOOT CAMP -valmennus 13.4.2018

SiSoTe-toimija, onko palveluasenteesi päässyt löystymään?
Etkö oikein jaksaisi ottaa asiakkaita huomioon kuten ennen?
Ei huolta. Osallistu

PALVELUASENTEEN BOOT CAMP -valmennukseen!

Valmistaudu hyvissä ajoin maakunta- ja sote-uudistukseen ja tule mukaan treenaamaan oma palveluasenteesi huippukuntoon!

Varsinais-Suomen maakunnallisten kärkihankkeiden järjestämä palveluasenteen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen tähtäävä BOOT CAMP -valmennus saa sinut sote-kuntoon pikemmin kuin arvaatkaan.

Intensiiviaamupäivät järjestetään noin joka toinen kuukausi. Saat maukkaan aamukahvin lisäksi eväitä oman palveluasenteesi, asiakaslähtöisyyden, osallisuuden ja asiakaskokemuksen hyödyntämiseen. Jos käyt koko valmennuksen läpi, saat diplomin. Halutessasi voit osallistua myös yksittäisiin valmennuspäiviin. Innostava vertaisjoukko tukee tavoitteidesi saavuttamisessa ja huippupuhujat puskevat sinut tiukkaan kuntoon. Kaupan päälle tiedät, missä mennään SiSoTe-uudistusrintamalla.

BOOT CAMP -valmennussarjan neljäs tilaisuus järjestetään Raision kaupunginkirjastossa Martinsalissa (Eeronkuja 2, 21200 Raisio), 13.4.2018 klo 9.00–11.00.

OHJELMA

klo 9.00–10.00 ”Miten tulevaisuudentutkimusta voidaan hyödyntää alue- ja sote-uudistuksen apuna?”, kauppatieteen tohtori, ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti ja tutkimusjohtaja Mika Aaltonen.*

klo 10.00–11.00 Muutosagentti Mikko Hulkkonen haastattelee alustuksen aihealueelta ja sote-uudistuksen näkökulmasta Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtajaa Janina Anderssonia.

Aamukahvia tarjolla klo 8.30 alkaen.

Ilmoittautuminen 10.04.2018 saakka: www.lyyti.in/bootcamp-4

BOOT CAMPin järjestävät maakunnalliset kärkihankkeet Lupa auttaa! ja KomPAssi.

*Mika Aaltonen on kauppatieteen tohtori, ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti ja tutkimusjohtaja FCG:ssa. Hän on konsultoinut useiden eri maiden hallituksia ja suuryritysten ylintä johtoa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita päätöksenteosta, ennakoinnista ja yhteiskunnan muutoksesta. Viimeisimpänä yhdessä professori Erkki Vauramon kanssa kirjoittama ”Suomi ja SOTE 2040 – kohti taloudellisesti, sosiaalisesti ja moraalisesti kestävää Suomea” (2016). Lue lisää Mika Aaltosesta.