Palveluasenteen Boot Camp vol 5

SiSoTe-toimija, onko palveluasenteesi päässyt löystymään? Etkö oikein jaksaisi ottaa asiakkaita huomioon kuten ennen? Ei huolta. Osallistu

PALVELUASENTEEN BOOT CAMP -valmennukseen!

Aika 15.6.2018 klo 9.00–11.00
Paikka Raision valtuustosali, Nallinkatu 2, 21200 Raisio
Ilmoittautuminen 11.6.2018 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/B32ABDD21F5F4F6E
Lisätietoja piia.lehtisaari@turku.fi
+040 673 9609

Valmistaudu hyvissä ajoin maakunta- ja sote-uudistukseen ja tule mukaan treenaamaan oma palveluasenteesi huippukuntoon!

Varsinais-Suomen maakunnallisten kärkihankkeiden järjestämä palveluasenteen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen tähtäävä BOOT CAMP -valmennus saa sinut sote-kuntoon pikemmin kuin arvaatkaan.

Intensiiviaamupäivät järjestetään noin joka toinen kuukausi. Saat maukkaan aamukahvin lisäksi eväitä oman palveluasenteesi, asiakaslähtöisyyden, osallisuuden ja asiakaskokemuksen hyödyntämiseen. Jos käyt koko valmennuksen läpi, saat diplomin. Halutessasi voit osallistua myös yksittäisiin valmennuspäiviin. Innostava vertaisjoukko tukee tavoitteidesi saavuttamisessa ja huippupuhujat puskevat sinut tiukkaan kuntoon. Kaupan päälle tiedät, missä mennään SiSoTe-uudistusrintamalla.

Ohjelma

08.30 Kahvitarjoilu
9.00–11.00 Puheeksi ottaminen ja muutoksen tuki asiakaskohtaamisissa. Harry Köhler, TYKS *

Alustava luento ja konkreettisia harjoituksia.

* KTM Harry Köhler on organisaatioviestinnän väitöskirjatutkija Helsingin Yliopistossa ja liikkeenjohdon konsultti (Suunnittelutoimisto Köhler Oy). Parantavan vuorovaikutuksen menetelmä perustuu viimeistelyvaiheessa olevaan väitöskirjatutkimukseen, jossa on seurattu lääkärien vastaanottoja kahdessa yliopistosairaalassa ja yhdessä keskussairaalassa. Menetelmää koulutetaan VSSHP:n alueella valtakunnallisessa Vesote-hankkeessa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille elintapaohjauksen välineeksi.

Seuraavat BOOT CAMP-valmennusaamupäivät ovat

  • 24.8.2018 ja
  • 26.10.2018.

Merkitse päivät jo kalenteriisi! Lisätietoja tulevasta teemasta päivitetään lupaauttaa.fi-uutishuoneeseen heti teeman tarkennuttua.