Pyydä apua! -nappi löytyy nyt myös Ukista, Naantalista ja Ruskolta

Raisio ja Laitila ehtivät ensimmäisinä ja nyt Pyydä apua! -kuntien ja -kaupunkien joukkoon ovat liittyneet myös Uusikaupunki, Naantali ja Rusko. Nappi löytyy kuntien verkkopalveluista osoitteella www.kunnannimi.fi/pyydaapua:

Mikä ihmeen Pyydä apua! -nappi?

Pyydä apua! -nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Se on kunnan verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain – koska tahansa, missä tahansa.

Vastaus viimeistään seuraavana arkipäivänä

Pyydä apua! -nappi on nopea tapa olla yhteydessä lasten ja perheiden palveluihin, sillä vastauksen saa viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Napin kautta tulleisiin kyselyihin ja tiedusteluihin vastaavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset maakunta- ja kuntatasolla ja sen kautta voidaan ohjata myös järjestöjen palveluihin.

Maksutta jokaiseen Varsinais-Suomen kuntaan

Pyydä apua! -napin ja -palvelun kunnille tuottaa Varsinais-Suomen kuntien yhteinen Lupa auttaa! -hanke, jonka tavoitteena on uudistaa maakunnan lapsi- ja perhepalvelut vuoden 2018 loppuun mennessä. Pyydä apua! -nappi on osa tätä uudistusta ja tavoitteena onkin, että nappi löytyy jokaisen varsinaissuomalaisen kunnan verkkopalvelusta vuoden 2018 aikana.

Oman kuntanne verkkosivuille Pyydä apua! -napin saa maksutta ja nopeallakin aikataululla. Lisätietoja löytyy Palvelut-sivulta.

Pyydä apua! -nappi