RESTO-koulutus

V-S LAPE muutosohjelma, Lupa auttaa! tarjoaa koulutusta restoratiivisesta sovittelusta Raisiossa (koulutus on osallistujille maksuton).

Viime kurssilla osallistujia oli varhaiskasvatuksesta, koulusta, opiskeluhuollosta, nuorisotoimesta, sosiaalitoimesta, mikä palautteiden mukaan toi keskusteluihin uutta näkökulmaa ja laajempaa ymmärrystä yli organisaatiorajojen unohtamatta verkostoitumisen hyötyä, hersyvää naurua ja jakamisen iloa.

Koulutus on käytännönläheistä ja yhteistoiminnallista. Kurssin tavoitteena on jakaa tietoa ja taitoa restoratiivisen lähestymistavan toteuttamiseen omassa työssä ja konfliktitilanteissa. Koulutus on prosessi, joka edellyttää mahdollisuutta osallistua kaikille lähijaksoille.

Kouluttajana toimii Maija Gellin, VERSO-ohjelman ohjelmajohtaja, KM, väitöskirjatutkija, sovittelija

Aika 21.8.–3.10.2018
Paikka Raisio
Kohderyhmä Kurssi sopii erinomaisesti esimiestyötä tekeville ja kaikille lasten ja perheiden kanssa toimiville! Vinkkaa myös kollegoille mahdollisuudesta.
Ilmoittautuminen Kurssi alkaa jo elokuussa ja paikkoja on rajoitetusti. Kannattaa siis olla nopea ja ilmoittautua kurssille laittamalla sähköpostia osoitteeseen sari.valimaa@raisio.fi.
Lisätietoja RESTOSTA voit lukea lisää täältä.

 

RESTO -kurssin ajankohdat

Ensimmäinen lähijakso ti–ke 21.–22.8.2018

Teemana restoratiivisen lähestymistavan käsitteet ja lähtökohdat, restoratiiviset käytännöt ja restoratiivisen sovitteluprosessin teemat.

Toinen lähijakso ti–ke 11.–12.9.2018

Teemana restoratiivisen sovittelun ohjaus ja sanoitus yksityiskohtineen.

Kolmas lähijakso ke 3.10.2018

Teemana koulutuksessa omaksutun siirtäminen oman yhteisön käytäntöihin.