Suomen suurin Lapset puheeksi -koulutus

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana kokemassa jotain aivan uutta ja radikaalia. Lupa auttaa! -hanke tarjoaa Lapset puheeksi -koulutuksen yhden päivän aikana ja kerralla ennennäkemättömän suurelle joukolle. Miten se muka onnistuu? Ilmoittaudu mukaan ja tule tekemään ihmeitä.

Päivän aikana saat työkaluksesi käyttöön Lapset puheeksi -keskustelun, joka on tutkitusti tehokas ja toimiva menetelmä. Koulutukseen haetaan 5–10 hengen tiimeissä. Tiimit voivat olla joko luonnollisia työtiimejä tai parhaimmillaan kunnastasi tai seutukunnasta koottuja moniammatillisia poppoita. Näissä tiimeissä työskennellään koulutuspäivän ajan ja toteutetaan myös koulutukseen liittyvä menetelmätyönohjaus, joka hoituu helposti omalla paikkakunnallasi.

Voit tutustua laajemmin ja tarkemmin Lapset puheeksi -keskusteluun täällä.

Aika Tiistai 11.12.2018 klo 9.00–16.00
Paikka Ruissalon telakka, Hevoskarintie 23, Turku (ruissalontelakka.fi)
Kohderyhmä Lapsiperheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset
Ilmoittautuminen 13.11.2018 mennessä osoitteessa: www.lyyti.in/lapsetpuheeksikoulutus

Ryhmäilmoittautumisen voi tehdä kuka tahansa, joka kerää ryhmän ja ryhtyy yhteyshenkilöksi. Osallistujat voidaan ilmoittaa kahdella tavalla:

  • yhteyshenkilö täyttää koko ryhmän osallistujatiedot
  • yhteyshenkilö täyttää vain omat tai osan osallistujatiedoista ja lähettää ilmoittautumislinkin muille ryhmän jäsenille.
Lisätietoja Sami Luoto (sami.luoto@raisio.fi, puh. 040 635 7980)

 

Huom! Koulutukseen ilmoittaudutaan totutusta poikkeavalla tavalla tiimeinä. Tiimi voi olla ns. luonnollinen työtiimi, joka on koottu yhdestä työpaikasta (esim. lastenhoitajia ja lastentarhanopettajia samasta päiväkodista). Tiimin voi koota myös useasta eri toimipisteestä (esim. lastenhoitajia ja lastentarhanopettajia eri päiväkodeista tai kunnan perhetyöntekijät). Samaan tiimiin voi myös koota täysin eri työtä tekeviä lapsiperheammattilaisia täysin eri toimipisteistä (esim. kunnan hammaslääkäri, lastensuojelun sosiaalityöntekijä, srk:n lapsityöntekijä, iltapäivähoidon ohjaaja, yläkoulun biologian opettaja…). Myöskään kuntarajat eivät rajoita. Tiimin voi näet rakentaa vaikkapa omalta perhekeskusalueeltasi tai seutukunnastasi.

Saitteko kiinni? Ei hätää. Kaikissa kysymyksissä voit konsultoida Samia (sami.luoto@raisio.fi / 040 635 7980).