Syksyn paras lehti N-Y-T

Varsinais-Suomessa asuvien perheiden postilaatikkoon on vastikään kolahtanut Lapsi- ja perhepalvelut N-Y-T lehti, jossa kerrotaan, miten Lupa auttaa! -hankkeen aikaansaannokset näkyvät lapsiperheille.

Lupa auttaa! on ollut Varsinais-Suomessa kuntien apuna käynnistämässä useita kymmeniä hienoja parannuksia, joista lehdessä muutamia esimerkkejä. Mu­kana käytännönläheisissä parannustalkoissa ja rivakassa uuden kehittämisessä on ollut satoja perhepalvelujen ammattilaisia, kokemusasiasiantuntijoita, asiakkaita, potilaita, vanhempia, nuoria ja lapsia.

Tsekkaa, jos et usko

Lapsi- ja perhepalvelut N-Y-T -lehdessä kerrotaan mm. miten lapsiperheiden sosiaali- ja terveyspalveluita kootaan yhteen perhekeskuksen alle, miten toimii lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen säh­köinen palvelukanava Pyydä apua! -nappi, sekä käytännön perhetyön esimerkeistä Sauvossa ja Raisiossa.

Tiesitkö muuten, että neuvolaan pääsee pian myös chatilla, tai että apua löytyy myös eron hetkellä? Kohta tiedät, klikkaa tästä suoraan Lapsi- ja perhepalvelut N-Y-T -lehden sähköiseen versioon.