Viesti Wilmasta

Lähettäjä: Tämä on Wilma-järjestelmän viesti / Det här är ett meddelande från Wilma-systemet <noreply@wilma.sotejarjestaja.fi>
Vastaanottaja: Sotetuottaja <sotetuottaja@maakunta.fi>
Aihe: Viesti Wilmasta
Sotetuottaja sai juuri seuraavat merkinnät päivälle 24.4.2018:
Tunti 9:45: palveluketjun häirintä, luukuttaminen (Sotejarjestaja)

 

Heippa!!!

Joudun valitettavasti ottamaan yhteyttä liittyen tuottajanne toimintaan maakunnassamme. Sotetuottajanne on taas tahallisesti siilouttanut palvelujaan ja luukuttanut eräitä asiakkaita. Tapaukset (3 kertaa) sattuivat maaliskuussa ja viimeisin eilen. Tästä luukuttamisasiastahan on puhuttu jo vuosia, ja tiedän, että asia ei ole ikäistenne tuottajien keskuudessa mitenkään harvinaista. Tuottajat ovat tuottajia, kyllä, ja luukuttaminen on vanha palvelujen tuottamismuoto (itsekin siihen olen varmasti syyllistynyt), mutta se ei enää kuulu järjestämissääntöihimme kuten viime tuottajaillassa kävimme läpi. Sotetuottajannehan on pääsääntöisesti fiksu ja tuottaa useimmiten hyvää palvelua. Ehkä tässä alkaa näkyä jo kevätväsymys ja keskittymisen herpaantuminen. Meidän tulee kuitenkin yhdessä koettaa luoda kaikille sellainen palveluympäristö, jossa hoitoketjut toimivat sujuvasti eikä kukaan luukuta ketään, eikö näin? Uskon, että olemme tästä samaa mieltä. Tärkeää on, että asiakkaille tämä näyttäytyy siten, että olemme asiasta yhtä mieltä, tavallaan samassa rintamassa. Muussa tapauksessa yhteinen palvelujen kehittäminen on vaikeaa. Tämä hoitunee tällä kertaa huomautuksella eikä meidän varmaan tarvitse turvautua muihin sanktioihin. Insentiivien olemassaolosta myös muistuttaisin, niissähän on kannustimia, mikäli vastaavanlaisilta tapahtumilta vältytään. Toivon, että keskustelette tästä vakavasti Sotetuottajanne kanssa. Jos tarvetta, olkaa ihmeessä matalla kynnyksellä yhteydessä, niin keskustellaan lisää. Muussa tapauksessa näemme sitten kevään loppupuolella taas tuottajavartissa, johon myös asiakkaat ovat tervetulleita.

Ystävällisin terveisin,

Sotejärjestäjä

 

Tämä on Wilma-järjestelmän automaattisesti lähettämä ilmoitus. Älä vastaa tähän viestiin.

Mikko Hulkkonen

Mikko Hulkkonen on perhepalvelujen johtaja, psykologi, työnohjaaja, psykoterapeutti, tuotekehittäjä, työyhteisösovittelija - ja Lupa auttaa! -hankkeen muutosagentti. Hulkkosella on pitkä kokemus asiakastyöstä, johtamisesta ja kehittämisestä sekä järjestökentällä että kunnan sosiaali- ja terveystoimessa. Viimeisimpänä hän on vienyt Raision kaupungin perhepalveluissa läpi nopean ja perinpohjaisen uudistuksen, joka keräsi valtakunnallista tunnustusta ja mm. Vuoden lastensuojeluteko -palkinnon. Hulkkonen on kirjoittanut suositun Sosiaalialan agentin käsikirjan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Haku

Arkisto